Skip to main content

AminoSEL-NPK 4-4-4

NPK’lı Sıvı Organomineral Gübre

Garanti Edilen İçerik

(w/w)%

Toplam azot
4
Leonardit ve bitkisel kökenli organik azot (Norg)
1,5
Üre azotu
2,5
Toplam fosfor pentoxit (P2O5)
4
Suda çözünür fosfor pentoxit (P2O5)
4
Nötr amonyum sitratta çözünen fosfor pentoksit (P2O5)
4
Toplam potasyum oksit (K2O)
4
Suda çözünür potasyum oksit (K2O)
4
Organik karbon (Corg)
10
Kuru madde
48

    Kullanım Şekli

    BitkilerTopraktan L / DekarYapraktan 100 L / SuylaUygulama Zamanı
    Sera ve Tarla Sebzeleri: Domates, Biber, Salatalık, Fasulye, Mercimek, Baklagiller vb.3-5 L350-500 mlDikimden 2 hafta sonra ilk uygulama ve meyve tutumu zamanında olmak üzere 2 kez uygulanır.
    Marul, Maydanoz, Roka, Bamya, Ispanak, Pırasa, Brokoli, Lahana, Karnabahar, Kereviz3-5 L350-500 mlDikimden hasada kadar 15 gün arayla.
    Kavun, Karpuz3-5 L250-300 mlMeyve tutumundan önce ve 15 gün arayla hasada kadar.
    Meyve Ağaçları ve Narenciye8-10 LÇiçeklenmeden sonra hasada kadar uygulanır.
    Antep Fıstığı, Ceviz, Zeytin3-4 L250-350 mlÇiçeklenmeden sonra hasada kadar uygulanır.
    Fındık4-5 L400 mlÇiçeklenmeden sonra hasada kadar uygulanır.
    Çilek, Patlıcan3-4 L300-400 mlEkimle birlikte, çiçeklenmeden sonra ve hasada kadar uygulanır.
    Pamuk4-5 L400 mlDikimden iki hafta sonra birinci uygulama yapılır, ikinci uygulama kolza oluşumu sırasında iki kez uygulanır.
    Mısır4-5 L350-400 ml5-6 yapraklı dönemde uygulanır.
    Üzüm Bağı4-5 LÇiçeklenme öncesi, çiçeklenme ve meyve oluşumundan sonra hasada kadar 20 gün arayla 3 uygulama yapılır.
    Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik,
    Ayçiçeği, Kanola vb.
    4-5 L250-350 mlKardeşlenme döneminde pestisitlerle birlikte uygulanır.
    Şeker Pancarı, Patates, Soğan, Havuç,
    Şalgam, Soğan, Sarımsak
    4-5 L250-300 mlDikimden itibaren çiçeklenmeden hasada kadar 3-4 uygulama yapılır.