AminoSEL-NPK 4-4-4
NPK’lı Sıvı Organomineral Gübre
Garanti Edilen İçerik
(w/w)%
Kullanım Şekli
Bitkiler | Topraktan L / Dekar | Yapraktan 100 L / Suyla | Uygulama Zamanı |
Sera ve Tarla Sebzeleri: Domates, Biber, Salatalık, Fasulye, Mercimek, Baklagiller vb. | 3-5 L | 350-500 ml | Dikimden 2 hafta sonra ilk uygulama ve meyve tutumu zamanında olmak üzere 2 kez uygulanır. |
Marul, Maydanoz, Roka, Bamya, Ispanak, Pırasa, Brokoli, Lahana, Karnabahar, Kereviz | 3-5 L | 350-500 ml | Dikimden hasada kadar 15 gün arayla. |
Kavun, Karpuz | 3-5 L | 250-300 ml | Meyve tutumundan önce ve 15 gün arayla hasada kadar. |
Meyve Ağaçları ve Narenciye | 8-10 L | Çiçeklenmeden sonra hasada kadar uygulanır. | |
Antep Fıstığı, Ceviz, Zeytin | 3-4 L | 250-350 ml | Çiçeklenmeden sonra hasada kadar uygulanır. |
Fındık | 4-5 L | 400 ml | Çiçeklenmeden sonra hasada kadar uygulanır. |
Çilek, Patlıcan | 3-4 L | 300-400 ml | Ekimle birlikte, çiçeklenmeden sonra ve hasada kadar uygulanır. |
Pamuk | 4-5 L | 400 ml | Dikimden iki hafta sonra birinci uygulama yapılır, ikinci uygulama kolza oluşumu sırasında iki kez uygulanır. |
Mısır | 4-5 L | 350-400 ml | 5-6 yapraklı dönemde uygulanır. |
Üzüm Bağı | 4-5 L | Çiçeklenme öncesi, çiçeklenme ve meyve oluşumundan sonra hasada kadar 20 gün arayla 3 uygulama yapılır. | |
Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik, Ayçiçeği, Kanola vb. | 4-5 L | 250-350 ml | Kardeşlenme döneminde pestisitlerle birlikte uygulanır. |
Şeker Pancarı, Patates, Soğan, Havuç, Şalgam, Soğan, Sarımsak | 4-5 L | 250-300 ml | Dikimden itibaren çiçeklenmeden hasada kadar 3-4 uygulama yapılır. |